Spyshots: Hyundai i20

Spyshots: Hyundai i20
De nieuwe i20 staat (waarschijnlijk) niet in Genève, maar dat houdt Hyundai niet tegen om de wagen aan een grondige testsessie te onderwerpen!

Onderstaande spyshots werden genomen in het Noordelijke Halffront waar menig autoconstructeur haar nieuwe modellen onderwerpt aan grondige testproeven. Enerzijds is het daar bijzonder koud en worden diverse componenten zo aan extreme temperaturen onderworpen, anderzijds hebben ze daar minder last van geïnteresseerde kijklustigen. Desondanks de nieuwe Hyundai i20 hier nog stevig gecamoufleerd voor de dag komt, ziet hij er wel vrij klaar uit, een onthulling zal dus niet meer zo lang uitblijven. Aangezien vooral de Europese consument interesse toont voor dit segment zal de wagen hier ook wel zijn première beleven, het Autosalon van Parijs in september heeft de grootste kansen. De volgende versie van de Hyundai WRC rallywagen zal overigens ook gebaseerd zijn op de nieuwe i20!

Visueel kunnen we momenteel nog vrij weinig bemerken van het nieuwe design, al verwachten we eenzelfde designprogressie als bij de i10 familietelg. Gezien de groeispurt van deze kleine Hyundai zal de nieuwe i20 ook wel wat groeien en volwassener voor de dag komen, later verwelkomen we normaliter nog een ix25 crossover en de ix20 MPV. Het toekomstige motorenaanbod zal zoals nu bestaan uit kleine drie- en viercilinder benzinemotoren en een 1.1-liter CRDI BlueDrive dieselmotor met zuinige prestaties, als we de geruchten mogen geloven komt er ook een sportieve i20 N variant!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...