Het Skoda VisionC Concept komt naar Geneve

Het Skoda VisionC Concept komt naar Genève
Grote merken
moeten groots uitpakken op de belangrijke autobeurzen, daarom brengt Skoda de VisionC Concept mee naar Genève.

De Skoda VisionC Concept is de designvisie van de komende generatie grotere Skoda’s en zal tijdens het Autosalon van Genève in maart een prominente plaats krijgen op de stand van de Tsjechen. De strakke lijnen en grote velgen doen ons alvast watertanden, al hebben designers voor Concepten altijd wel wat meer fantasie dan later bij een productiemodel werkelijk wordt. Of deze Passat CC van Skoda later ook werkelijk wordt onder de Octavia CC noemer is nog een grote vraag, al waren de geruchten vorig jaar alreeds aanwezig.

Mocht er voldoende interesse zijn en het praktisch mogelijk blijken is er niets meer dat Skoda zou kunnen tegenhouden om deze vierdeurscoupe versie van de Octavia te bouwen. Dankzij het MQB-platform is het omvormen van bestaande modellen bijna kinderspel geworden, de krachtigere motoren kunnen ook zonder probleem overgenomen worden van de Octavia en de SuperB.

Om de VisionC Concept ook interessant te krijgen voor de sportieve yuppies mag een Skoda vRS versie uiteraard niet uitblijven, al lopen we nu misschien net iets te veel voorop de feiten. Nog voor het einde van 2014 wil Skoda de nieuwe Fabia in de showrooms krijgen, het eerstvolgende wapenfeit is dan naar alle waarschijnlijkheid deze Octavia CC!

Het Skoda VisionC Concept komt naar Genève

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...