Autosalon Brussel 2014 Live: Ford

Autosalon Brussel 2014 - Ford - Header
Geen Ford Mustang, wel de Focus Electric en de Ford EcoSport in Paleis 5.

Geduld is een schone deugd, dat is bij Ford niet enkel van toepassing op de immer wegblijvende Ford Mondeo maar ook voor de nieuwe Ford Mustang, want die krijgen we in België nog niet meteen te zien. De meeste modellen op de stand zagen jullie al eerder op onze website verschijnen, maar verdienen toch een bezoekje gezien ze zeer spoedig gelanceerd worden. De Ford EcoSport is er een van, het kleine broertje van de Kuga combineert wendbaarheid, een laag verbruik, flexibiliteit en ruimte met de hoge zitpositie van een SUV. Maar verder vinden jullie ook de volledige Tourneo-familie terug, de Fiesta, B-Max, Focus, C-Max, S-Max, Galaxy en Ranger. De eerste elektrische Focus-exemplaren moeten ook in 2014 de Belgische wegen opkomen, maar ons GroenLicht-aankoopadvies gaat steevast naar de Ford Fiesta ST! Zoveel plezier, zo weinig geld!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...