Video: Chris Harris heeft lol met de Ferrari F12 Berlinetta


Niet minder dan 5 bandensets hebben het leven gegeven voor Chris Harris zijn F12-plezier!

Chris Harris heeft in zijn meest recente test de Ferrari F12 Berlinetta aan de tand gevoeld. Hoewel hij al enige tijd verkrijgbaar is, blijft de F12 Berlinetta bijzonder om te aanschouwen. Zeker als meneer Harris zich eens uitleeft. Ondanks dat hij even verbannen werd om met perswagens van Ferrari te scheuren -u kan al raden om welke reden- kon Ferrari blijkbaar niet langer aan zijn charmes (en de +950.000 views voor de 458 Spider) weerstaan en gaven hem zomaar de krachtigste GT uit het gamma. Moeten we ook eens leren hoe hij dat voor elkaar krijgt. En waar test je een bruut monster met 740 pk die de spurt naar de 100 in 3,1 seconden voltooit? Juist ja, op circuit.

In deze video kunnen we Chris zien scheuren op het circuit van Anglesey met het begerenswaardig product van Maranello. Om het verloop allemaal goed in beeld te brengen werden er maar liefst 5(!) sets rubber verbrand. Iets wat hij ook duidelijk maakt in het begin van het filmpje. De F12 Berlinetta kost je al snel een kleine €300.000 en 5 sets banden zijn ook al helemaal niet goedkoop. Maar dat lijkt meneer Harris allemaal niet te deren en knalt er lekker op los. Zoals altijd kan hij zijn enthousiasme moeilijk verbergen en spet het plezier er van af. Benieuwd of hij er ook in slaagt zijn hand te leggen op de Ferrari LaFerrari.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...