Mitsubishi toont 3 concepten in Tokyo

Mitsubishi en de 3 concepten op het autosalon van Tokyo
Al het goede komt toch in drievoud?

Naast de grote Europese autosalons van Genève en Frankfurt heb je ook nog de Amerikaanse wereldspelers zoals dat van Los Angeles of Detroit maar ook in het Oosten heb je riante events. Met de opkomende markt in China stijgt het Autosalon van Shanghai elk jaar meer en meer in de ranking, al komen Westerse merken hier vooral in the picture lopen wegens de krimpende lokale automarkt. Daarom wordt het Autosalon van Tokyo eind november nog steeds aanzien als hét Aziatisch salon, zelf live verslag uitbrengen zit er voor GroenLicht echter nog even niet in.

Best jammer, want Mitsubishi zou ons graag verwelkomt hebben op hun stand met maar liefst 3 nieuwe concepten! Naast een Grand Cruiser (CR) en een Crossover Runner (XR) die beiden de PHEV technologie adapteerden staat er ook een Active Runabout (AR) wagen die een zowel de multifunctionaliteit van een SUV als de ruimte en het comfort van een monovolume aanbiedt.

Concepten bieden de designers en ontwikkelingsteams ongeziene vrijheid inzake technologie, prestaties, veiligheid en ecologisch engagement. De kans is wel nog steeds klein dat we de wagens zo zullen zien verschijnen op onze Belgische wegen, al mogen we hier toch kennismaken in een vroeg stadium met de opvolger van de Outlander en de ASX.

Mitsubishi en de 3 concepten op het autosalon van Tokyo

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...