Toyota Hybrid-R Concept is een Yaris met 400 pk

Toyota-Hybrid-R-01
Daar waar Toyota enkele dagen geleden nog plaagde met een vaag logo, kunnen we nu al zeggen dat er in Frankfurt een versie van de Yaris zal staan met meer dan 400 pk.

Toyota had iets extreem beloofd met de introductie van Hybrid R en op het eerste zicht lijkt dat met een Yaris met een aandrijflijn van een Le Mans racer wel te lukken. Al moeten we dit model natuurlijk nooit bij de Toyota-dealer verwachten. Het ziet er wel naar uit dat Toyota het saaie karakter van haar hybrides wil omzetten naar iets sportiever. En dat belooft!

Dat we dus binnenkort iets krachtiger hybrides mogen verwachten, misschien ook met een sportievere afstelling van het onderstel, zou ons dan ook helemaal niet verbazen. We zijn alvast benieuwd naar wat we in Frankfurt te zien zullen krijgen…

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...