Alpine A110 herrijst in Parijs

Alpine A110
Renault werkt aan een Alpine Concept voor het autosalon van Parijs 2012.

De Alpine A110 Berlinetta wordt 50 jaar en dat wil Renault vieren. Ter ere van de verjaardag van het icoon werkt Renault momenteel aan een Alpine Concept, dat op het autosalon van Parijs in de schijnwerpers zal staan. Officieel werd het nog niet bevestigd, maar insiders bij Renault zouden er garant voor staan. Alle berichten wijzen op het recept van weleer: een middenmotor en achterwielaandrijving. Of de wagen daarna effectief in productie gaat, is gezien het economische klimaat echter twijfelachtig. (Via: AE)

Alpine 110

Deel dit bericht:

1 reactie op "Alpine A110 herrijst in Parijs"

  1. Wolf 27-01-2012 om 22:17

    Wordt het net zo’n debacle als de Lancia Stratos. Jarenlang mee lekkergemaakt en daarna……over en uit. Hoop het niet. Deze auto verdient beter.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...