Trailer: Jeremy Clarkson DVD “Powered Up”

Jeremy Clarkson Powered Up DVD
Naast zijn job als presentator van Top Gear brengt Jeremy Clarkson naar jaarlijkse gewoonte ook een DVD vol autogeweld op de markt.

Dit jaar heet die DVD “Powered Up”, waarin Jeremy op zoek gaat naar zijn favoriete wagen van het jaar. Daarvoor gaat hij op stap met de Ferrari FF en 458 Italia, neemt hij de Lamborghini Gallardo Performante onder de loep en laat hij dat alles strijden met de McLaren MP4-12C, de Nissan GT-R en de Porsche GT2 RS. Het geheel wordt ook aangevuld met wat minder performante modellen, zoals de BMW 1-Reeks M Coupé, de Mugen CR-Z, de Eagle E-Type Speedster en de Jensen Interceptor R. Ohja, ook voor geschiedenis is er plaats. Brutus, een wagen ontwikkeld door twee Duitsers, is een retromodel gekoppeld aan een vuurspuwende BMW vliegtuigmotor. Dat alles en nog veel meer in deze nieuwe DVD van Jeremy Clarkson, te koop vanaf 7 november!

Deel dit bericht:

1 reactie op "Trailer: Jeremy Clarkson DVD “Powered Up”"

  1. BNNY 12-10-2011 om 17:08

    Héér-lijk!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...