Nieuwe Toyota Avensis in Frankfurt

Toyota_Avensis_2012
Op het autosalon van Frankfurt zullen we voor het eerst de nieuwe Toyota Avensis kunnen aanschouwen.

Toyota gaf de Avensis een facelift, waardoor hij er klaar voor moet zijn om het nog enkele jaren op te nemen tegen de Ford Mondeo’s van de wereld. De wagen ziet er dankzij zijn koplampen alleszins een stuk frisser uit dan voorheen, dankzij zijn nieuwe aandrijving en beter rijgedrag, moet hij ook een stuk dynamischer voor de dag komen.

Ook aan het interieur is er volgens Toyota aardig gewerkt. Het stokpaardje van het Japanse merk is natuurlijk kwaliteit en het interieur zou dat moeten weerspiegelen. Of dat effectief ook zo is, hoort u van ons op het autosalon van Frankfurt.

Lees hier onze rijtest met de Toyota Avensis.

Toyota_Avensis_2012

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...