Geneve 2011: Ford B-Max Concept

Ford B-Max
Na een S-Max en C-Max nu ook een Ford B-Max.

Schuifdeuren zijn tegenwoordig in bij MPV’s. Na de Volkswagen Sharan, Seat Alhambra en haar eigenste Grand C-Max, kiest Ford ook bij de B-Max voor dit deurenconcept. Hoewel de benaming nog concept meedraagt, is de wagen reeds productierijp. Ford belooft bovendien een ongeëvenaarde toegang tot het interieur, een voorbeeldig gebruiksgemak en een enorme flexibiliteit.

Het design van de B-Max is gebaseerd op het Iosis Max concept van twee jaar geleden en staat op hetzelfde platform als de Fiesta. De B-Max heeft een totale voertuiglengte van 4 meter, wat precies 11 cm langer is dan de Fiesta en 32 cm korter dan de nieuwe C-Max. De nieuwe MPV is bovendien ook ECO: onder de motorkap ligt een 1-liter driecilinder Ecoboost motor voorzien van een start/stop-systeem.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...