Autosalon Brussel 2011: Hyundai Genesis Coupe

Hyundai Genesis Coupé
Hyundai heeft in Brussel een echte eye-catcher centraal geplaatst, zo viert de Genesis Coupé zijn Europese entree.

De Genesis Coupé komt na een hoop lovende kritieken in Genève vorig jaar nu toch naar Europa toe, weliswaar onder beperkte hoeveelheden. Mocht deze echt gaan aanslaan dan zou Hyundai het wel aandurven om zijn vierdeursvariant ook in onze richting te verschepen. Aan de looks van de Coupé zal het zeker niet liggen, de dubbele spoiler en zijn schitterende velgen geven hem een sportief uiterlijk.

Qua motorisatie zouden beide versies naar Europa komen, de V6 en de viercilinder. De V6 motor heeft een slagruimte van 3,8 liter en staat garant voor 303 pk en een sprinttijd tussen 0 en 100km/u van 6,3 seconden. De viercilinder legt diezelfde sprint af in 8 seconden. Aan de binnenkant vind je onder meer een sportstuur en nog enkele andere sportieve afwerkingen terug.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Autosalon Brussel 2011: Hyundai Genesis Coupé"

  1. Tim 15-01-2011 om 11:32

    Een spannende Hyundai ! Benieuwd naar zijn rijgedrag.

  2. Klees 16-01-2011 om 13:39

    indrukwekkend, die “europese premiere” op de voorruit…hopelijk is het rijplezier van een hoger niveau!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...