Nu ook DSG voor Octavia & Superb met 4WD

Skoda Superb Combi
Skoda biedt zijn DSG-automaat voortaan ook aan op de Octavia en Superb met vierwielaandrijving.

Skoda blijft zijn gamma uitbreiden met nieuwe technologische mogelijkheden. Zo zijn de Skoda Octavia en Superb nog niet zo lang beschikbaar met vierwielaandrijving, en biedt het merk nu ook het comfort van een automatische versnellingsbak aan in combinatie met vierwielaandrijving. Dit zorgt voor een hogere rijveiligheid in alle omstandigheden.

De Superb en Superb Combi met vierwielaandrijving zijn uitermate populair, één op tien verkochte exemplaren is uitgerust met vierwielaandrijving. Daarbij is de 2.0 CRTDI met 140 pk voortaan beschikbaar met vierwielaandrijving en de DSG-zesversnellingsbak. Ook de Octavia Combi en Octavia Scout zijn in deze configuratie beschikbaar. De vierwielaangedreven versie blijkt zelfs erg populair, met 14.000 verkochte exemplaren in 2009, oftewel 15% van de totale verkoop van dit model.

Skoda Octavia Scout

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...