Bijzondere actie: Skoda Fabia… I Like!

Skoda Fabia I Like
Skoda België heeft een wel erg opmerkelijke actie op touwen gezet, het roept mensen op om fan te worden van hun fanpagina, in ruil gaat er telkens 1 euro af van een Skoda Fabia. Hoe meer fans, hoe lager de prijs!

De Belgische invoerder van Skoda heeft een wel erg originele manier gevonden om zijn fanpagina op facebook te promoten. Het biedt een Skoda Fabia Rock aan tegen de prijs van 12.950 euro, per fan gaat er van dit bedrag 1 euro af. Op het moment van schrijven stond de teller op 12.841 euro. Wie interesse heeft kan de wagen kopen, of eerst al zijn vrienden uitnodigen om fan te worden van de pagina om zo de prijs omlaag te halen. Te lang wachten is natuurlijk ook riskant, het risico dat iemand anders de wagen wegkaapt is dan een stuk groter. Surf snel naar www.fabia-ilike.be om meer te vernemen over deze actie.

Skoda Fabia Rock I Like

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...