Renault DeZir rijdt al rond!

Renault DeZir Concept
De Renault DeZir werd opgemerkt terwijl hij rondreed in Parijs. Verwacht je evenwel niet regelmatig aan een ontmoeting, de wagen werd van stal gehaald om filmpjes te maken.

De Renault DeZir zal op het autosalon van Parijs worden voorgesteld en Renault moet duidelijk nog een promotiefilmpje in elkaar knutselen. Als je de wagen dan toch in Parijs voorstelt, kan je het promotiefilmpje maar even goed daar maken. En dat is net wat Renault deed, tot groot jolijt van verscheidene voorbijgangers die het filmgebeuren vastlegden op de gevoelige plaat.

De Renault DeZir moet niet enkel de toekomstige designrichting van Renault duidelijk maken, maar ook onderhuids krijgen we al een blik op de toekomst. De wagen beschikt over een innovatieve elektrische aandrijving. De wagen kan topprestaties leveren (0-100km/u in 5 seconden) zonder over al te veel vermogen te beschikken (150pk). Aan een speciaal laadstation heb je maar 20 minuten tijd nodig om de batterij voor 80% te vullen. (via AB)

Deel dit bericht:

4 reacties op "Renault DeZir rijdt al rond!"

 1. PJS 11-08-2010 om 13:14

  Die uitgebouwde filmwagen is vet!

 2. Mrnix 11-08-2010 om 13:36

  Hmm mooi mr nix voor mij kheb het niet zo voor franse auto’s (slechte betrouwbaarheid)

 3. Kristof L 11-08-2010 om 20:54

  Wow, gek gewoon! op sommige foto’s lijkt ie wel 3D met die rondingen allemaal. Ook de speciale achterkant, zwarte strepen etc lijken echt 3D te zijn. Weerkaatsen het licht heel mooi. En die Mercedes is inderdaad best hip! Zou nog eens een leuke post zijn, met info over camera-wagens, of de leukste uitgebouwde wagens voor speciale mogelijkheden.

 4. Mrnix 13-08-2010 om 1:03

  In theorie is hy ook 3d 😛

Reageer

Reactie aan het plaatsen...