Officieel: Skoda Fabia Scout

skoda_fabia_scout
Net voor het autosalon van Genève heeft Skoda haar semi-offroader op basis van de Skoda Fabia voorgesteld.

De onderkant van de wagen bestaat zo goed als volledig uit plastiek en of dat zo’n goede zet is, daar heb ik mijn twijfels over. Skoda denkt ongetwijfeld op die manier een ruige wagen te maken, maar zo ruig is plastiek nu ook niet. De Skoda Fabia Scout krijgt 16″ aluminium velgen, mistlampen en getinte ruiten.

Onder de motorkap kunnen 4 verschillende motoren liggen, 2 diesels en 2 benzinemotoren. De instapmotor is een 1.4 liter motor die 85 pk levert en 6,5 liter benzine / 100 km verbruikt. De 1.6 liter benzinemotor levert 105 pk en heeft voldoende aan 6,9 liter benzine per 100 km.

Wil je dieselen, dan kan je bij de 1.4 liter dieselmotor terecht, die 80 pk levert en 4,6 liter diesel verbruikt per 100 km. De 1.9 liter dieselmotor produceert 105 pk en verbruikt 4,9 liter diesel per 100 km. Of al deze motoren volstaan om een off-roader te zijn? Neen, helemaal niet. Een semi-offroader? Daar heb ik ook mijn twijfels over. (via WCF)

Skoda Fabia Scout

Skoda Fabia Scout

Skoda Fabia Scout

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...