Impressiefoto’s: Porsche Panamera

Porsche Panamera Impressie
Porsche werkt nog steeds gestaag verder aan zijn vierdeurscoupé de Porsche Panamera, hoe de Panamera er precies zal uitzien blijft een raadsel.

Er is al veel geschreven over de vierdeurs Porsche Coupé maar qua uiterlijk bleef het steeds bij goed bedekte spyshots en echt vrolijk werden we daar niet van. Vandaag kunnen we jullie voor het eerst realistische impressiefoto’s geven.

In profiel ziet de Panamera er goed uit en ook vooraan herkennen we de typische Porsche snoet. Met de achterkant ben ik het nog niet volledig eens omdat die wat weg heeft van de Volvo C30. De diffuser, de vier uitlaten en de achterlichten die precies wel wat gemeen hebben met die van de Maserati GranTurismo maken daarentegen wel veel goed. De Panamera ziet er alvast beter uit dan op de eerste spyshots maar zal qua styling toch de duimen moeten leggen voor zijn grootste opkomende concurrent: de Aston Martin Rapide.

Motorisch zal de Panamera niets tekort komen met een motorengamma die gaat van een 300 pk sterke V6 tot en met een twin-turbo V8 met meer dan 560 pk. Hiermee knalt Porsche de Mercedes CLS 63 AMG met 514 pk helemaal weg. De Porsche Panamera wordt verwacht op het Autosalon van Genève in 2009.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...