Ford Kuga in Frankfurt

Ford Kuga Frankfurt
We wisten al dat Ford met de Kuga naar Frankfurt zou komen en dat deze wagen geen concept zou zijn, maar een wagen die effectief geproduceerd zou worden. We kwamen, we zagen en we vertellen er u nu over.

In het begin van 2008 zou deze mid-sized SUV bij de verdeler moeten staan. Geïnteresseerden kunnen deze wagen dan kopen voor een ons nog onbekende prijs, maar meer dan €35.000 zal dat volgens mij niet worden.

Deze SUV zal worden aangedreven door Ford’s veelgeprezen 2.0liter 136Pk Duratorq TdCi dieselmotor. Het gamma van Ford wordt op die manier uitgebreid met een SUV, die goed is voor op de gewone weg, maar ook het off-road terrein de baas kan. Het design is gebaseerd op de nieuwe “Kinetic Design”-visie, die de Fords van de komende jaren zal determineren.

Deze wagen zal beschikbaar zijn met 4WD-systemen, die volgens Ford “intelligent” genoemd mogen worden, maar ook voorwielaandrijving zal beschikbaar zijn voor de mensen die de wagen vooral kopen voor zijn gebruiksgemakt en niet voor zijn off-road capaciteiten.

En dan nu: de foto’s!

Op volgende foto ziet deze Kuga er wel erg droevig uit. Aanpassing van de voorlichten zou veel kunnen helpen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...