Autosalon Brussel 2023: Opel line-up Astra Electric Mokka Electric GSeEen hoop interessante (internationale!) nieuwigheden bij Opel op het Autosalon van Brussel 2023!

De 100e editie van het Autosalon van Brussel zal (grotendeels) om elektrificatie draaien … net zoals de Opel stand in Paleis 5. Niet enkel is deze opgetrokken in de gele huistint, ook zijn alle modellen geëlektrificeerd (EV of PHEV). En maar liefst vier modellen zijn voor ’t eerst te bezichtigen op een publieke show. Wereldprimeurs dus!

De gloednieuwe Astra Electric is dé Opel nieuwigheid tijdens het Autosalon van Brussel 2023. Desgewenst zelfs als praktische(re) Astra Sports Tourer Electric te verkrijgen met maximaal 1.553 liter laadvolume. Op de aangepaste grille na noteren we geen noemenswaardige visuele verschillen met de reguliere Astra’s. Een verademing ten opzichte van de vaak (te) futuristisch ogende EV collega’s. De Astra Electric is 156 pk / 270 Nm sterk, haalt 170 km/u en heeft een 54 kWh accupack (416 km actieradius).

Ook de Mokka Electric is gloednieuw .. al spreken we hier eigenlijk over de e-Mokka facelift. Met meer vermogen, hogere efficiëntie en een nieuwe benaming komt deze EV crossover nog zelfverzekerder voor de dag. De 54 kWh accupack zorgt hier ook voor een rijbereik van 400+ km.

Voor wie de EV switch nog niet wilt/durft te maken zijn er bij Opel ook diverse plug-in hybride te verkrijgen. Nieuw is het sportieve GSe label waarbij de focus op (nog meer) rijplezier ligt. Begin 2023 is er keuze tussen een Astra (Sports Tourer) GSe en Grandland GSe.

Specifiek voor de utilitaire gebruiker toont The Blitz op de Heizel ook een Combo-e en Vivaro-e.

Alle praktische informatie omtrent het Autosalon van Brussel 2023 zoals openingsuren, bereikbaarheid en ticketprijzen staat hier. De (bijna) volledige lijst aan (internationale) nieuwigheden hebben we voor jou hier opgelijst. Voor actuele Opel prijzen en interessante promoties/voordelen verwijzen we graag naar hun website.