Autosalon Brussel 2023: Bugatti line-upMet slechts een handvol modellen/varianten is het extra spannend welke blitse wagens Bugatti zal tonen tijdens het Autosalon van Brussel 2023!

Desondanks hun wagens gemakkelijk enkele miljoenen euro’s (in basisvorm) kosten heeft Bugatti last van een groot (luxe)probleem. Ze zijn namelijk volledig uitverkocht. Zowel de Chiron’s, Divo’s, Centodieci’s, Bolide’s en Mistral W16’s zijn alreeds toegewezen. En dat kunnen/mogen we ook wel verwachten van hun laatste Chiron Profilée creatie.

Toch zakt de Frans-Duitse hypercarbouwer maar al te graag af richting de Heizel om het Belgische publieke te plezieren met een karrenvracht aan pk’s. Zo toont Bugatti niet enkel een Chiron Sport tijdens ’t Autosalon, ook een oldschool Type 35 kan je op de stand in Paleis 11 terugvinden.

Intussen zit Bugatti mooi onder vleugels van Rimac. Toch zou een volgende generatie hypercar niet persé 100% elektrisch zijn, CEO Mate denkt eerder aan een V10 met elektro-ondersteuning. Het Autosalon van Brussel 2023 is dus een mooi moment om afscheid te nemen van die fabelachtige Bugatti W16 benzinemotor.

Alle praktische informatie omtrent het Autosalon van Brussel 2023 zoals openingsuren, bereikbaarheid en ticketprijzen staat hier. De (bijna) volledige lijst aan (internationale) nieuwigheden hebben we voor jou hier opgelijst. Voor actuele Bugatti prijzen en eventuele saloncondities/promoties verwijzen we graag naar hun website! Maar verwacht er best niet al te veel van…