Officieel: Range Rover SVAutobiography Ultimate (2021)Kan je nog meer luxe en comfort wensen dan in de Range Rover SVAutobiography Ultimate?

Nadat Land Rover eerder haar luxueuze Range Rover topmodel trakteerde op een Fifty verjaardagsversie trekken ze nu (opnieuw) de kaart van extreme luxe. Het SVO team (Special Vehicle Operations) introduceert namelijk de Range Rover SVAutobiography Ultimate uitvoering. Die moet het summum zijn inzake (verregaande) personalisatie. Zo zien we hier de nieuwe Orchard Green lakkleur in combinatie met een contrasterend Narvid Black dak, koperen accenten en 22” lichtmetalen velgen.

Binnenin krijgen we een Vintage Tan lederen interieurafwerking en sportief ogende Copper Weave Carbon Fibre inzetstukken. Al kan je ook opteren voor een lederen Poltrona Frau bekleding met het oog op een uitermate behaaglijke ervaring. Om maar te zeggen, mits het nodige budget en creativiteit is alles mogelijk bij de Range Rover Ultimate uitvoeringen. Het SVO team helpt je dan ook graag je droomconfiguratie te maken.

Deze luxueuze SUV is verkrijgbaar met diverse krachtbronnen waaronder de 565 pk sterke V8 benzinemotor (P565) en fiscaal aantrekkelijke(re) plug-in hybrid met 400 pk (P400e).

De prijzen van de nieuwe Range Rover SVAutobiography Ultimate P565 (lange wielbasis) beginnen bij 207.266 euro, de “dynamisch georiënteerde” SVAutobiography Dynamic luxeslee is er vanaf 190.966 euro. Potentiële klanten van die gebruik wensen te maken van de SVO diensten moeten eerst contact op te nemen met hun lokale Land Rover concessiehouder.

Wanneer een autoconstructeur met een “Ultimate” uitvoering komt is het einde steevast nabij… We gaan er dan ook vanuit dat er tegen midden 2022 een gloednieuwe Range Rover generatie zal zijn.