Preview: Lamborghini Huracan STO Spyder (2021)Dakloos knallen met de circuit met een toekomstige Lamborghini Huracan STO Spyder?

Met de onthulling van de strafste uitvoering van de opgefriste Huracan EVO lijkt deze Lamborghini V10 generatie stilaan op zijn einde te lopen. Dat maakt de nieuwe Huracan STO (Super Trofeo Omologata) niet minder impressionant met zijn extreme vormgeving, 640 pk sterke 5.2-liter V10, achterwielaandrijving (!), brutale aerodynamica en gestript interieur. Maar knippen de Italianen uit Sant’Agata Bolognese ook het dak van een dergelijke circuitracer-voor-de-openbare-weg?

In het verleden zagen we reeds een dakloze Gallardo Performante en Huracan Performante Spyder (we begrijpen dat je het moeilijk hebt met de benamingen) waardoor de komst van een soortgelijke Huracan STO Spyder bijna een zekerheid is. Al blijven cabrio’s en circuitracen misschien wat tegenstrijdig… Het Photoshoptalent van Aksyonov Nikita geeft ons hier alvast een mooie blik op de (eventuele) toekomst.

Interesse kenbaar maken kan – voor de zekerheid – in Drogenbos bij Lamborghin Brussels!

Preview: Lamborghini Huracan STO Spyder (2021)