Video: Autocar test de Lamborghini Huracan EVO (2019)

Video: Autocar test de Lamborghini Huracan EVO (2019)De vernieuwde Lamborghini Huracan EVO leent heel wat technologie bij de straffere Performante en ontpopt zich daarmee tot een bijzonder straf geheel!

Met de Huracan EVO nemen we afscheid van de reguliere Huracan en diens (vrij logische) LP610-4 benaming, in ruil krijgen we op visueel vlak ondermeer nieuwe velgen, scherpere bumpers, een andere positionering van de uitlaat en een moderner interieur. De atmosferische 5.2-liter V10 levert nu 640 pk / 600 Nm die nog steeds richting alle wielen vloeien.

Interessanter is de integratie van adaptieve dempers, achterwielsturing en Torque Vectoring in combinatie met de nodige rekenkracht – lees: toverkracht – onder de Lamborghini Integrated Vehicle Dynamics (LDVI) noemer. Daarmee weet de straffe Italiaan als het ware wat er gaat gebeuren en zich daar kan op voorbereiden. Met als gevolg een bijzonder wendbaar en alert geheel aldus Dan Prosser van Autocar die zich al even mocht uitleven met de Lamborghini.

Nog meer Huracan EVO testvideos:Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...