Teaser: Lamborghini Huracan STO (2020)

Teaser: Lamborghini Huracan STO (2020)Klaar voor hoop V10 geweld uit Sant’Agata Bolognese?

Nadat Lamborghini eerder al de reguliere Huracan, Huracan Spyder en Huracan RWD opgefriste en als EVO uitbracht is het binnenkort tijd voor een nieuwe topversie van de Huracan V10 sportwagen. Voordien stond deze in de catalogus als Performante (en later ook als dakloze Performante Spyder), voor de gefacelifte versie zou Lamborghini voor de STO benaming kiezen. Super Trofeo Omologato, mooi in analogie met de Gallardo Super Trofeo Stradale uit 2011.

Verwacht je bij de aankomende Lamborghini Huracan STO aan het nodige spoiler/splitterwerk, een agressieve grille en vlijmscherpe lijnen rondom, binnenin zal er de nodige alcantara en koolstofvezel terug te vinden. Naar alle verwachtingen zal de 5.2-liter V10 (opnieuw) krachtiger voor de dag komen in combinatie met enige gewichtsreductie, beiden zorgen voor een aangescherpte rijdynamiek.

Op vrijdag 18/11 zal Lamborghini omstreeks 16u de hete Huracan onthullen, interesse kan alreeds doorgeven bij Lamborghini Brussels in Drogenbos.

Teaser: Lamborghini Huracan STO (2020)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...