Poll: Alpine A110S vs Toyota Supra GR vs Audi TT RS (2020)

Poll: Alpine A110S vs Toyota Supra GR vs Audi TT RS (2020)Welke sportieve/speelse cocktail smaakt het best?

Wegens al die hippe crossovers zijn compacte scheurijzers ietwat uit het beeld geraakt maar gelukkig kan je vandaag de dag nog steeds terecht bij Alpine, Toyota en Audi voor een speelvogel eerste klas. De Alpine A110 is daarvan – op papier – de meest pure maar ook de Supra GR en TT-RS Coupé ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar rijplezier, betrokkenheid en een sportieve aandrijflijn.

De Audi TT RS rekent op een 2.5-liter vijfcilinder (400 pk, vanaf 71.470 euro) én vierwielaandrijving, de achterwielaangedreven Toyota Supra GR is hier voorzien van de 3.0-liter zes-in-lijn (340 pk, vanaf 65.500 euro). De aangescherpte Alpine A110S heeft net achter de zetels een 1.8-liter viercilinder liggen met 292 pk (vanaf 66.900 euro).

Onze Nederlandse collega Peter Hilhorst van Autovisie neemt ons hier mee in de Moezel streek en zoekt naar dé beste cocktail van de drie.

Alpine A110S vs Toyota Supra GR vs Audi TT RS

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...