Poll: BMW Z4 Roadster vs Jaguar F-Type Convertible vs Porsche 718 Boxster T (2019)

Poll: BMW Z4 Roadster vs Jaguar F-Type Convertible vs Porsche 718 Boxster T (2019)Welke compacte premium roadster is jouw favoriet?

Met de – hopelijk zonnige – zomer voor de deur kunnen we onze zakelijke, grijze en ietwat saaie (lease)wagens even parkeren en écht genieten van het leven. Bij voorkeur in een krachtige cabrio waar je naast rijdynamiek en vermogen ook de nodige luxe en comfort kan in terugvinden. Onze Nederlandstalige collega’s van Autovisie brachten de nieuwe BMW Z4 Roadster tezamen met zijn directe concurrenten en profiteerde zoveel mogelijk van het zonlicht.

De BMW Z4 Roadster in M40i uitvoering rekent op de 3.0-liter zes-in-lijn die 340 pk richting de achteras stuurt en dit voor minimaal 63.000 euro. De Jaguar F-Type Convertible rekent op slechts een 2.0-liter viercilinder met 300 pk waarvoor je nog steeds 69.000 euro op tafel moet leggen. De Porsche 718 Boxster T is er vanaf 67.856 euro en daarvoor krijg je ook 300 pk ter beschikking. Maar welke geniet jouw voorkeur om op een rustige dag wat te gaan scheuren in Duitsland?

BMW Z4 Roadster vs Jaguar F-Type Convertible vs Porsche 718 Boxster T

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...