Autosalon Brussel 2020 live: MG ZS EV (Paleis 6)

Autosalon Brussel 2020 live: MG ZS EV (Paleis 6)MG incarneert – dankzij Chinese ondernemers – en staat op het Autosalon met een zuiver elektrische (en degelijke!) MG ZS crossover.

Daar waar MG vroeger garant stond voor compacte Britse scheurijzers is de merknaam anno 2020 verkocht aan een Chinese (wereld)speler die met de ZS EV zijn eerste Europese stapjes zet. Het Autosalon van Brussel was dan ook de perfecte aangelegenheid om het nieuwe verhaal te presteren aan het grote publiek. De MG ZS oogt fris, voelt solide aan en biedt de nodige binnen/bagageruimte, in de NCAP crashtest behaalde hij zowaar de maximumscore en mag zich daardoor “veilig” noemen!

Onder de “motor”kap ligt een 143 pk sterke elektromotor die met een 44,5 kWh sterke batterij tot 263 km ver geraakt.

De MG ZS EV is er vanaf 31.000 euro!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...