Preview: Volkswagen Golf Variant (2020)

Preview: Volkswagen Golf Variant (2020)Uiteraard volgt er opnieuw een praktisch VW Golf Variant.

Na de langverwachte onthulling van de nieuwe Golf was het direct uitkijken naar de blitse GTE, GTI, GTI TCR, R uitvoeringen. Voor wie het minder spannender maar wél praktischer mag zijn is er een Golf break die als Golf Variant door het leven gaat. De avontuurlijke meerwaardezoeker kan zelfs terugvallen op een Golf Variant Alltrack met vierwielaandrijving en extra bescherming rondom! De Golf Sportsvan (ook wel de Golf Plus genoemd) zal er niet meer bijzijn, die doelgroep kan zich nu tegoed doen aan de T-Roc crossover.

De Golf Variant gaat logischerwijs dezelfde designrichting uit als de Golf hatchback met een fris maar o-zo-herkenbaar lijnenspel terwijl de aanwezige technologie (op vlak van veiligheid, connectiviteit en rijhulp) in deze achtste generatie naar een bijzonder hoog niveau getild wordt. Binnenin kan de Golf Variant naar goede gewoonte uitpakken met méér bagageruimte, momenteel is dat 605 liter tot 1.620 liter.

Photoshopper Kleber Silva laat hier alvast zien wat we mogen verwachten tegen midden 2020, verschiet niet als het productiemodel voor 99% hierop zal lijken. Wij hopen vooral op een nieuwe Golf R Variant uitvoering met (minimaal) 300 pk!

Preview: Volkswagen Golf Variant (2020)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...