Officieel: Volkswagen Golf Variant Alltrack (2017)

Officieel: Volkswagen Golf Variant Alltrack (2017)Ook de avontuurlijke Volkswagen Golf Variant Alltrack wordt uiteraard in het nieuw gestoken!

In navolging van de reguliere Golf, de praktische Golf Variant, de sportieve Golf GTI en de elektrische e-Golf krijgt de Golf Alltrack uiteraard ook zijn facelift aangemeten. De stoere looks dankzij de unieke bumpers, verhoogde bodemvrijheid en extra bescherming rondom blijven gewoon op post, net zoals de vierwielaandrijving. De Volkswagen Golf Variant Alltrack biedt plaats aan 605 liter bagage, in optimale omstandigheden worden dat er maar liefst 1.620! De blitse 17″ lichtmetalen velgen zitten overigens alreeds in de standaarduitrusting.

Binnenin krijg je naast Alltrack logo’s en unieke zetelbekledingen alle moderne snufjes van andere Golf’s zoals het moderne infotainmentsysteem, adaptieve cruise control, dynamische verlichting, parkeersystemen en het Multi-Collision Brake remsysteem! Dankzij het Adaptive Chassis Control systeem kan je naar eigen smaak de Duitse avonturier afstellen op de noden en plichten, met de offroad modus kan je zonder problemen de onverharde grond opzoeken!

De vernieuwde Golf Variant Alltrack komt met drie TDI dieselmotoren naar buiten, de 1.6-liter TDI (110 pk) en de 2.0-liter TDI (150 pk of 180 pk). Deze zijn steeds voorzien van 4MOTION vierwielaandrijving en de zeventraps DSG automaat!

Prijzen volgen later.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...