Belgische prijs Opel Astra (2019): vanaf 22.900 euro

Belgische prijs Opel Astra (2019): vanaf 22.900 euroDe opgefriste Opel Astra heeft zijn prijs.

Om de Astra middenklassers (Astra hatchback en Astra Sports Tourer break) interessant te houden heeft Opel een deugddoende update voorzien zonder ingrijpende visuele verschillen te introduceren. Op het Autosalon van Frankfurt wordt het startschot gegeven voor de verkoop, in ruil voor minimaal 22.900 euro kan je vanaf dan een bestelbon tekenen. Voor de praktische Astra Sports Tourer evenknie moet je 900 euro opleggen.

Met een resem (al dan niet gloednieuwe) motoren wil Opel – dat sinds kort onder Franse vlag vaart – het verschil gaan maken in dit bikkelharde segment. Aan benzinezijde is er zo een 1.2-liter of 1.4-liter driecilinder Turbo met 110 pk, 130 pk of 145 pk. Dieselen kan met de 1.5-liter driecilinder met 105 pk of 122 pk. Standaard is de vernieuwde Astra voorzien van een manuele zesversnellingsbak, de topversies doen het op hun beurt met een negentraps automaat. Opel benadrukt de groene inborst van haar Astra gamma met maar liefst vijf motorisaties die onder de 100 g/km CO2 uitstoot duiken.

De nieuwe Opel Astra doet het met diverse uitrustingsniveau’s (Edition, GS Line, Elegance en Ultimate) en handige/moderne hulpmiddelen op vlak van connectiviteit, rijhulp, veiligheid en multimedia.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...