Teaser: Lamborghini – Autosalon van Frankfurt 2019

Teaser: Lamborghini - Autosalon van Frankfurt 2019Lamborghini kijkt naar de toekomst.

Op een groot autosalon als dat van Frankfurt (midden september) moet je als gerenommeerde sportwagenbouwer groots uitpakken, Lamborghini grijpt deze aangelegenheid om naar de toekomst te kijken. Met een vage aankondiging lieten ze dit weten via de sociale media kanalen zonder enige duiding.

Op een nieuw model of een nieuwe generatie Huracan, Aventador of Urus moeten we niet direct hopen, het betreft hier dus naar alle waarschijnlijkheid omtrent een concept. Wie goed kijkt herkent de fijne LED lichtsignatuur van de Terzo Millennio Concept van enkele jaren geleden, misschien zien we dit jaar een dakloze evenknie? Naast het extreme lijnenspel van de Terzo Millennio Concept zou voornamelijk de hybride aandrijflijn indruk maken.

Of is dit de productieversie van de LB48H hypercar? Hoe dan ook, we zijn benieuwd!

Teaser: Lamborghini - Autosalon van Frankfurt 2019

Lamborghini Terzo Millennio Concept:

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...