Lamborghini komt met een hybride LB48H hypercar

Officieel: Lamborghini Terzo Millennio Concept (2017)De eerste Lamborghini hybride komt eraan én zou designmatig de mosterd halen bij het knotsgekke Terzo Millennio concept.

Lamborghini keek de voorbije jaren inzake hybride’s en elektrohulp de kat wat uit de boom maar zou nu toch overstag gaan. De nieuwe Urus SUV komt sowieso met een plug-in hybride benzinemotor maar eerst zouden we – als we de roddels mogen geloven – de LB48H mogen aanschouwen.

Deze werktitel staat garant voor een gelimiteerde hybride hypercar met een extreme Terzo Millennio vormgeving, zo zouden er maar 67 exemplaren gebouwd worden aan meer dan 2 miljoen euro per stuk. De gebruikte technologie zou dan eveneens gebruikt worden voor de opvolger van de Aventador die voor 2020 op de planning staat.

De beste klanten van Lamborghini zouden de hybride LB48H hypercar reeds gezien hebben tijdens een privaat event, binnenkort zou hetzelfde gebeuren in New York en Tokyo. De leveringen zouden voor begin 2019 gepland zijn waardoor een onthulling dit jaar nog zou moeten plaatsvinden.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...