Video: Autocar test de Ford Focus ST (2019)

Video: Autocar test de Ford Focus ST (2019)Kan de nieuwe Ford Focus ST opnieuw begeesteren?

In afwachting van een (véélbelovende) Focus RS komt Ford logischerwijs eerst met een Focus ST ten tonele. Deze is voorzien van een 280 pk / 420 Nm sterke 2.3-liter EcoBoost viercilinder waarmee je 5,7 seconden nodig hebt om 100 km/u aan te tikken en kan doorrazen tot 250 km/u. De Focus ST is voorwielaangedreven maar dankzij een elektronisch sperdifferentieel moet je toch vrij efficiënt (op hogere snelheid) een bocht pakken. Desgewenst doe je dat met de nodige bagage want er is opnieuw een Ford Focus ST Clipper voorhanden!

Bestelbonnen worden alreeds opgenomen, dit in ruil voor minimum 35.585 euro. Knallen maar!

Ook CarWOW mocht al eens proeven van de Focus ST

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...