Prijs Maserati Levante GTS (2019) vanaf 138.900 euro

Officieel: Maserati Levante GTS SUV (2018)In ruil voor bijna 140.000 heb je een Maserati Levante SUV mét een heerlijke V8 benzinemotor in het vooronder.

Tot voor kort was de Maserati Levante SUV enkel leverbaar met een 3.0-liter V6 Diesel (275 pk) of 3.0-liter V6 benzine (350 pk of 430 pk) maar nu komen daar twee veelbelovende V8 benzinemotoren bij. Zo zagen we de Levante Trofeo (580 pk) op het Autosalon van Genève en was er een Levante GTS (530 pk) op het Autosalon van Shanghai die beiden beroep doen op een 3.8-liter achtcilinder benzinemotor.

Uiterlijk onderscheidt de Maserati Levante Trofeo topversie zich door een nieuwe aluminium motorkap met dubbele ventilatieopeningen, 21” gesmede aluminium velgen, een carbon voorsplitter, lamellen in de grille, zijskirts, een achterdiffuser en Trofeo badges rondom. De Levante GTS doet het met een agressieve touch voor de voor- en achterbumper.

Als het nog wat exclusiever mag is er nog altijd een Trofeo Launch Edition waarvan er maar 50 stuks naar Europa komen. In dat geval is er keuze uit drie koetswerkkleuren (Blu Emozione, Giallo Modenese en Rosso Magma) en een exclusieve interieurafwerking.

De Levante V8 modellen zijn vanaf vandaag te bestellen. De Belgische prijzen beginnen bij 138.900 euro voor de Levante GTS en 159.200 euro voor de Trofeo. De zeer gelimiteerde Levante Trofeo Launch Edition is de jouwe vanaf 180.200 euro.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...