Officieel: Maserati Levante GTS SUV (2018)

Officieel: Maserati Levante GTS SUV (2018)Maserati voegt een 550 pk sterke Levante GTS toe aan haar modellengamma, net onder de Levante Trofeo topversie!

Behalve een efficiënte dieselmotor en een 350 pk / 420 pk sterke benzinemotor was de Maserati Levante SUV te verkrijgen met een Trofeo uitvoering die maar liefst 590 pk weet te produceren. Omdat SUV’s in alle geuren en kleuren blijven verkopen voegen de sportieve Italianen uit Modena nog een krachtige GTS versie – in analogie met de Quattroporte GTS – toe aan het Levante gamma.

De Levante GTS rekent (net zoals de Levante Trofeo) op de door Ferrari gebouwde 3.8-liter V8 met twee turbo’s, goed voor 550 pk en 730 Nm! Daarmee doet deze Maserati de 0-100 sprint in 4,2 seconden en moet een topsnelheid van 292 km/u haalbaar zijn dankzij de slimme automaat en veilige Q4 vierwielaandrijving.

Behalve het stevige prestatiepotentieel is de Maserati Levante GTS gezegend met diverse sportieve accenten aan de binnen- en buitenzijde. Zo herkennen we ondermeer aluminium sportpedalen, koolstofvezelafwerking en het nodige leer in zijn meest kleurrijke vorm. De Integrated Vehicle Control, een controle orgaan dat garantie staat voor de nodige rijdynamiek/stabiliteit, is eveneens aangepast op de stevige vermogenstoename en zorgt voor een toepasselijk rijgedrag dat de term GTS waardig is!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...