Officieel: Nissan GT-R NISMO facelift (2019)

Officieel: Nissan GT-R NISMO facelift (2019)Een nieuwe GT-R is nog niet voor direct, Nissan voorziet in tussentijd de hardcore GT-R NISMO van een deugddoende update.

Motorisch noteren we alvast geen ingrijpende wijzigingen, de 3.8-liter V6 levert in de GT-R NISMO (NISsan MOtorsport) nog steeds 600 pk / 652 Nm maar krijgt wel nieuwe turbo’s (twee stuks) dankzij de ontwikkelingen van de GT3 racevariant. Zo moet de gasrespons 20% beter zijn als voordien!

De zestraps automaat met dubbele koppeling werd ook wat bijgeschaafd met specifiek snellere schakeltiiden in de straffe R modus. Met een uitlaatstuk uit titanium klinkt de GT-R NISMO beter als voordien, voor een optimale remkracht zijn er koolstofkeramische Brembo’s geïnstalleerd. Het aangepaste onderstel is nu afgesteld voor een betere stabiliteit en wendbaarheid in de bochten.

Op visueel vlak zijn er slechts subtiele wijzigingen zoals nieuwe 20” RAYS velgen uit aluminium, extra koolstofvezel accenten rondom en extra verluchting in de motorkap.

Lees hier onze rijtest met de Nissan GT-R (MY17)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...