Video: BMW 8-Reeks Cabrio in beweging (2018)

Video: BMW 8-Reeks Cabrio in beweging (2018)Laat die zomer (en BMW 8-Reeks Cabrio) maar komen!

Op de marktlancering van de gloednieuwe 8-Reeks Cabrio – die ergens de plaats van de 6-Reeks Cabrio inneemt maar dan hoger in de BMW pikorde – is het nog wachten tot het voorjaar van 2019. Gelukkig kunnen we al even wegdromen met de strakke official launch video van deze lifestyle premium zonneklopper. De 8-Reeks Cabrio deelt heel veel met zijn gesloten 8-Reeks Coupé evenknie behalve de stoffen dakconstructie die zichzelf in 14 seconden kan weg (of tevoorschijn): toveren. Zelfs al rijdend (tot maximaal 50 km/u) kan je van deze striptease genieten.

Wie snel bij de lokale BMW verdeler zijn (of haar) interesse duidelijk maakt kan tijdens de eerste zonnige lente/zomerdagen in vol ornaat genieten van de BMW 8-Reeks Cabrio en al diens rijhulpmiddelen, gadgets, luxe en comfort! Prijzen ontbreken momenteel.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...