Nieuwe BMW 8-Reeks Cabrio mag alreeds buiten spelen

Nieuwe BMW 8-Reeks Cabrio mag alreeds buiten spelen G14 (2019)Na de lancering van de 8-Reeks Coupé focust BMW zich op de ontwikkeling van een dakloze 8-Reeks Cabrio!

Met de aankomende 8-Reeks Cabrio (codenaam G14) wil BMW het een pak beter luxueuzer gaan doen dan dat ze voordien deden met de 6-Reeks Cabrio. Daarvoor rekenen ze op het strakke lijnenspel – dat we reeds in vol ornaat zagen bij de nieuwe Coupé -, hoogtechnologische gadgets en moderne rijhulpmiddelen plus het heerlijke gevoel van wapperende haren in de wind. De lancering voor de 8-Reeks Cabrio is voorzien voor midden/eind 2019, intussen genieten de testingenieurs van zonnige werkomstandigheden in Las Vegas en Death Valley.

Daar kunnen ze met de stevige temperaturen en extreme droogte de 8-Reeks Cabrio tot op het bot uittesten, in dit premium topsegment wil je namelijk een perfect functionerend geheel dat steevast presteert. Qua motoren en rijhulpmiddelen kunnen we alreeds een blik werpen bij de 8-Reeks Coupé, qua dakmechanisme kiest de blauw/witte premiumconstructeur uit München voor een softtop (uit meerdere lagen) en een volautomatisch systeem.

Behalve zomers testwerk in Amerika stuurde BMW de nieuwe 8-Reeks Cabrio nog richting Zweden (voor de koude), Frankrijk (voor de BMW Group Proving Ground te Miramas) en Duitsland (voor de Nürburgring).

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...