Officieel: Porsche Cayman GT4 Clubsport Rally Concept (2018)

Officieel: Porsche Cayman GT4 Clubsport Rally Concept (2018)Porsche gaat (eenmalig?) rally rijden met een gemodificeerde Cayman GT4 Clubsport!

Speciaal voor de WRC Rally van Duitsland komt Porsche met een unieke Cayman GT4 Clubsport Rally op de proppen op basis van de GT4 Clubsport raceversie. Hier wel voorzien van een extra luchthapper op het dak, verlichting op de neus, trekhaak vooraan en extra beschermplaten rondom moet deze Cayman de veeleisende rally overleven, gelukkig zit de getalenteerde Romain Dumas achter het stuur. Motorische details werden niet vrijgegeven maar naar verluidt werd de 3.8-liter flat-six krachtiger dan voordien (380 pk).

Omtrent productieplannen voor deze GT4 rallyversie gaat Porsche pas einde beslissen, momenteel hebben ze toch alvast de nodige media-aandacht vast. En met de nakende onthulling van de vernieuwde Cayman GT4 RS in het vooruitzicht is dat altijd mooi meegenomen.

Lees hier onze rijtest met de Porsche 718 Cayman S!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...