Teaser: Audi PB18 e-tron Concept (2018)

Teaser: Audi PB18 e-tron Concept (2018)Werkt Audi aan een zuiver elektrische sportwagen als opvolger voor de R8?

In afwachting van de lancering van de (in Brussel gebouwde) e-tron SUV valt het zuiver elektrische gamma van Audi ietwat mager uit, enkel de A3 e-tron is er namelijk terug te vinden. Maar in Ingolstadt werken ze intussen stevig door aan een grondige elektrificatie, een nieuw (blits!) conceptmodel moet die visie ondersteunen.

Op 23 augustus zal Audi de PB18 e-tron Concept onthullen op het circuit van Laguna Seca, kort erop zal hij ook verschijnen op de Pebble Beach Car Week festiviteiten in California. Dat belangrijk Amerikaans auto-evenement nabij Monterey leent zelfs zijn initialen aan deze spannende Audi creatie die weg heeft van hun Le Mans racebolides.

Voor details (van een conceptmodel nota bene..) moeten we dus nog even wachten, in de toekomst moet duidelijk worden of Audi écht werk maakt van een zuiver elektrische sportwagen bovenaan het gamma. Met het einde in zicht voor de huidige generatie R8 lijkt een logische opvolger hier in de maak, tenzij Audi gewoon even wil genieten van de aandacht die ze met de PB18 e-tron Concept scoort.

Teaser: Audi PB18 e-tron Concept (2018)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...