Video: Goose maakt muziek met de Audi R8 V10 Coupe

Video: Goose maakt muziek met de Audi R8 V10 CoupeVoor een nieuwe nummer maakte de Belgische elektroband Goose gebruik van een vijfde bandlid, de luidkeelse Audi R8 V10!

Voorzien van een atmosferische 5.2-liter V10 is de Audi R8 Coupé gezegend met een behoorlijk muzikale krachtbron en dat is duidelijk Goose niet ontgaan. Voor hun nieuwe nummer Circles deden ze beroep op de Duitse sportwagen, meer specifiek zijn intense soundtrack.

Technisch – op muzikaal vlak – gezien een stevige uitdaging die de Belgische rockband maar al te graag aanging en het resultaat mag er zeker wezen. Behalve een indrukwekkend artistiek gegeven met een sportwagen op het podium creëert Goose hier een unieke samenwerking die volledig aansluit bij hun gekende elektrorock. Naast een blitse videoclip is er ook een beperkte druk op vinyl uitgebracht van Circles.

Hopelijk gaat de Audi R8 V10 Coupé mee op zomertournee met Goose!

Lees hier onze rijtest met de Audi R8 V10 Spyder!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...