Poll: McLaren 720S vs Lamborghini Huracan Performante

Poll: McLaren 720S vs Lamborghini Huracan PerformanteBeiden zijn zéér snel, zéér begeerlijk en tevens zéér prijzig maar welke sportwagen geniet je voorkeur, de McLaren 720S of de Lamborghini Huracan Performante?

In de paarse hoek vinden we vandaag een knappe Brit. De achterwielaangedreven McLaren 720S is gezegend met, zoals de naam reeds weggeeft, 720 pk en 770 Nm dankzij de slimme ingenieurs uit Woking en hun magische 4.0-liter V8. De zeventraps automaat met dubbele koppeling schakelt sneller dan zijn eigen schaduw waardoor de 720S in minder dan 3 seconden de 0-100 sprint kan voltooien, ergens ten noorden van 340 km/u zit je aan de topsnelheid. Bestelbonnen voor de McLaren 720S Coupé worden opgenomen in de Louisalaan voor minimaal 250.000 euro.

In de grijze hoek gaat de luidkeelse Lamborghini Huracan Performante maar al te graag deze dragrace uitdaging aan tegen de 720S. In tegenstelling tot de Brit implementeren de Italianen hier intelligente vierwielaandrijving en het ALA systeem dat de aerodynamica van de Huracan Performante naar zijn hand zet. Achterin ligt een atmosferische 5.2-liter V10 die 640 pk en 600 Nm levert, goed voor een nul-naar-honderd chrono van 2,9 seconden en een topsnelheid van 325 km/u. Na een bezoek in Drogenbos misschien wel de jouwe vanaf 237.000 euro maar voor een kleine meerprijs eveneens te verkrijgen in dakloze Performante Spyder uitvoering!

McLaren 720S vs Lamborghini Huracan Performante

View Results

Laden ... Laden ...
Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...