Officieel: Lamborghini Huracan Performante Spyder (2018)

Officieel: Lamborghini Huracan Performante Spyder (2018)Lamborghini haalt het dak van de supersnelle Huracan Performante!

Een jaar na de onthulling van de Huracan Performante presenteert Lamborghini op het Autosalon van Genève de Huracan Performante Spyder cabriovariant. Voorzien van een stoffen dakconstructie die volautomatisch wegklapt in 17 seconden, dit al rijdend tot maximaal 50 km/u.

Met de open dakconstructie ben je beter in staat om te genieten van de prachtige soundtrack van de atmosferische 5.2-liter V10 die hier eveneens 640 pk / 600 Nm produceert! De slimme vierwielaandrijving stuwt deze blitse Italiaan in 3,1 seconden naar 100 km/u, na slechts 9,3 seconden verschijnt er 200 km/u op de digitale tellers. Wanneer de omstandigheden het toelaten kan je zo doorgaan tot 325 km/u!

Met slechts 1.507 kg op de weegschaal geniet de Huracan Performante Spyder van een 35 kg dieet ten opzichte van de reguliere Huracan Spyder. Het lichte(re) gewicht bekomen ze dankzij het veelvoudig gebruik van aluminium, koolstofvezel en composiet. De slimme aerodynamica (ALA) is hier ook aanwezig.

Wie snel intekent bij Lamborghini Brussels kan misschien deze zomer nog ietwat genieten van de Huracan Performante Spyder.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...