Officieel: Porsche 911 Speedster Concept (2018)

Officieel: Porsche 911 Speedster Concept (2018)Momenteel nog in conceptvorm maar binnenkort krijgen we een nieuwe Porsche 911 Speedster!

Die dakloze cruiser zal de allerlaatste uitvoering zijn van de Porsche 911 (991) generatie, de 992 prototypes draaien dan ook al een tijdje mee. Maar alvorens die wereldkundig gemaakt zal worden komt er dus opnieuw een Speedster uitvoering. Als eerbetoon aan de 70ste verjaardag van de Porsche 356 Roadster blijft het momenteel nog een 911 Speedster Concept, zeer binnenkort verwachten we volwaardig productiemodel.

Visueel zal die mooi aansluiten bij de gekende 911 Speedster vormgeving met een frameloze vooruit, twee zitplaatsen, Fuchs velgen (21″) en een breed achterste met de gekende bubbels. Bij dit concept werd er bespaard op gewicht door het verwijderen van het multimediasysteem en zijn er diverse delen (wielkasten, achterzijde, kofferklep, …) voltrokken uit het een lichtgewicht composiet.

Motorisch details over de aankomende Porsche 911 (991) Speedster blijven nog even uit, de sportwagenbouwer uit Zuffenhausen spreekt wel over 500 pk, een manuele versnellingsbak en het 911 GT3 chassis. Veelbelovend dus!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...