Video: Carfection test de nieuwe Ford Fiesta ST (2018)

Video: Carfection test de nieuwe Ford Fiesta ST (2018)Is de nieuwe Fiesta ST even goed als zijn (bijna legendarische) voorganger?

Met de nieuwe Fiesta heeft Ford een degelijke B-segmenter met frisse looks en moderne gadgets in het gamma, zoals steeds focust de Blauwe Ovaal op een ietwat dynamische(re) rij-ervaring. Voor diegenen die daarnaar op zoek zijn is er uiteraard ook een nieuwe versie van de Fiesta ST, ditmaal enkel te verkrijgen in een vijfdeurs configuratie én steevast met een 200 pk sterke 1.5-liter EcoBoost driecilinder.

De vorige generatie Ford Fiesta ST was zodanig goed dat hij zowel op vlak van kostprijs, verbruik, stuurgevoel en dynamiek de (duurdere) concurrenten liet zweten, we zijn dan ook zéér benieuwd naar hoe de nieuweling het er vanaf brengt! Vanaf 23.000 euro kan je het zelf uittesten, meekijken naar de collega’s van Carfection is gratis.

En nog meer videoreviews van de nieuwe Fiesta ST


Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...