Tom Boonen gaat luxewagens verkopen met Iconic Cars

Tom Boonen gaat luxewagens verkopen met Iconic CarsTom Boonen, onze nationale (ex) wielerheld, is vanaf heden je favoriete autoverkoper in het (aller)hoogste segment.

Op zoek naar een exclusieve bolide zoals een Bugatti Veyron, Italdesign Zerouno, Ferrari 512 BBi, AC Cobra Superperformance of Aston Martin GT12? Dan kan je vanaf heden terecht in Tienen bij Iconic Cars dat zich stilletjes aan begint te profileren als hét highend automobielbedrijf. En daarvoor hebben ze niet enkel een nieuwe showroom neergezet – The Lounge – ook komt er niemand minder dan Tom Boonen aan boord als mede-zaakvoerder.

Nu Tom zijn (professionele) fiets aan de haak heeft gehangen duikt hij meer en meer op in de autowereld. Eerst was hij het uithangbord van de hardcore Donkervoort bolides en participeerde hij in de VW Fun Cup, momenteel focust hij zich op een carrière als racepiloot bij WCB Racing Team.

Tom – Bom van Balen – Boonen heeft een mooie verzameling aan sportieve bolides en kwam op die manier al regelmatig zelf in contact met autoverkopers en -handelaars. Daardoor heeft Tom een goed beeld van hoe hij Iconic Cars vorm wil geven. Iconic Cars is bovendien eigenaar van de volledige collectie en kan daardoor sneller schakelen dan concurrenten.

Meer info op iconiccars.be

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...