Er staat een Porsche 991 GT3 RS in de garage van Tom Boonen?!

Er staat een Porsche 991 GT3 RS in de garage van Tom Boonen?!De succesvolle wielergod uit Monaco Baal post een Instagramfoto met een messcherpe Porsche 911 (991) GT3 RS en het internet gaat los.. Zou het kunnen?

Natuurlijk zou het kunnen! Naast een (on)gezonde honger inzake wielrennen en prestigieuze straatstenen uit Roubaix toonde Tom Boonen in het verleden meermaals al zijn interesse voor blitse bolides. In zijn jeugdige hoogdagen was het een knalgele Murciélago maar sinds enkele jaren focust hij zich op het betere gerief met ondermeer een Ferrari FF (die intussen weg is?), een Ferrari F12 Berlinetta en een Donkervoort D8 GTO..

Op zijn Instagram heeft Tom Boonen nu een foto geplaatst van zijn garage. In tegenstelling tot bij de gemiddelde Vlaming zien we daar we niet enkel een setje circuitbanden en een peperdure koetsfiets, ook de reusachtige spoiler (uit koolstofvezel!) van een Porsche 991 GT3 RS prijkt in het beeld. Dat is een hardcore racewagen die eveneens op de openbare weg mag rijden, goed voor 500 pk en een Belgische vanafprijs van net geen €186.000!

Verder in zijn feed zien we ook een nog een Mercedes-AMG G63, misschien toch al een betere gezinswagen dan de rest van het wagenpark ten huize Boonen!

Er staat een Porsche 991 GT3 RS in de garage van Tom Boonen?!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...