Kocht Tom Boonen een Donkervoort D8 GTO?

Kocht Tom Boonen een Donkervoort D8 GTO?De Tour de France liet Tom Boonen aan zich voorbij gaan dus kon hij op bezoek bij de Nederlandse sportwagenbouwer Donkervoort. Staat er binnenkort een D8 GTO in Balen?

Wielerheld Tom Boonen is niet vies van het betere sportwagengeweld, na een incidentrijke periode met een knalgele Lamborghini Murciélago kwam er ondermeer een Ferrari FF en F12 Berlinetta in de garage te staan. Zijn liefde voor Maranello vertaalde zich ook in een F430 Challenge voor op het circuit, jammer genoeg heeft de Bom van Balen weinig tijd om van zijn speeltjes te genieten. Recentelijk trok Boonen – met copains Philippe Geubels en Jer00m – naar Lelystad (Noord-Nederland) voor een bedrijfsbezoek bij Donkervoort, na Spyker de enige Nederlandse autobouwer.

Donkervoort is gespecialiseerd in het bouwen van lichte/compacte wagens met een volledige focus op prestaties. Daardoor zijn ze minder bruikbaar voor de familyman of wanneer het zou regenen, dankzij het gebruik van een 2.5-liter TFSI van Audi kan je wel genieten van extreme prestaties. De vijfcilinder genereert minstens 340 pk maar de wagen weegt slechts 750 kg waardoor je in 3,3 seconden reeds aan 100 km/u zit!

Grote vraag voor zowel Dag Allemaal als Story blijft of Tom Boonen zijn handtekening plaatste voor de aankoop van een razendsnelle bolide van minstens €200.000. Anderzijds kan de sympathieke sprinter van QuickStep sinds kort genieten van een olijke tweeling Valentine en Jacqueline waardoor avonturen op het circuit minder voor de hand liggen..

Kocht Tom Boonen een Donkervoort D8 GTO?

Deel dit bericht:

2 reacties op "Kocht Tom Boonen een Donkervoort D8 GTO?"

  1. YvesVG 07-07-2015 om 13:48

    De kannibaal van baal is Sven Nys… Tom Boonen is van balen 

    • BNNY 14-07-2015 om 1:49

      Correct & aangepast! Sven blijft ondertussen nog even trouw aan zijn Citroën C5 Tourer..

Reageer

Reactie aan het plaatsen...