Dit is de nieuwe Ford Focus (2018)!

Dit is de nieuwe Ford Focus (2018)!Iets vroeger dan voorzien duikt de nieuwe generatie Ford Focus op.

Tijdens een – behoorlijk zonnige – photoshoot in Portugal slaagde er toevallige voorbijganger erin om de nieuwe Ford Focus op de gevoelige plaat vast te leggen. Ford zag het liever niet gebeuren en dat zie je ook aan de reactie van de crew, anderzijds hebben we nu wel een goed beeld van de aankomende Focus.

We kunnen het scherpe design wel appreciëren al vermoeden we dat Ford hier een blitse Focus ST Line neerzette. Hoe de reguliere Focus er in basisvorm zal uitzien is dus nog afwachten geblazen net zoals het interieurdesign. De onthulling van de Ford Focus op het Autosalon van Genève lijkt een logische optie, toch zou de Blauwe Ovaal ervoor gekozen hebben om hun belangrijke C-segmenter pas later te presenteren.

Dit is de nieuwe Ford Focus (2018)!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...