SEAT lanceert het nieuwe sportieve merk CUPRA

SEAT lanceert het nieuwe sportieve merk CUPRACUPRA, de sportieve tak van Seat scheurt zich af van de Spaanse autobouwer en gaat vanaf heden zelfstandig door het leven.

Al sinds 1996 staan de vijf CUPRA letters voor het sportiefste dat SEAT te bieden heeft en nu is het tijd voor de volgende stap. CUPRA mag zijn namelijk zijn eigen identiteit gaan ontwikkelen als zelfstandig merk waarbij sportiviteit gecombineerd wordt met verfijning, functionaliteit, comfort, technologie en betrouwbaarheid.

Naast een nieuw logo en een specifiek aantal officiële verdeelpunten krijgen we meer details op donderdag 22 februari, op het Autosalon van Genève zal het allereerste CUPRA product te zien zijn. Naar alle waarschijnlijkheid een hete Ateca!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...