Spyshots: Seat Ateca CUPRA (2017)

Spyshots: Seat Ateca CUPRA (2017)Seat plant naast een avontuurlijke variant ook extra peper voor de nieuwe Ateca SUV!

De Ateca SUV beleeft momenteel zijn marktintroductie in België met logische benzine- en dieselmotoren, daarnaast plant Seat toch enkele meer sportieve uitvoeringen. Zo verwachten we blitse FR opsmuk maar ook een volwaardige CUPRA versie, naar analogie met de Leon. Over die Ateca Cupra werd er al heel wat gefluisterd, nu duiken er ook prototypes op!

Het Cupra recept zal voor de Seat Ateca gelijklopen met de rest van het sportieve gamma, namelijk brede(re) bumpers, grote/blitse velgen, strakkere lijnen en misschien zelfs vier uitlaten.. Onder de motorkap ligt ongetwijfeld de 2.0-liter TSI viercilinder, of deze event potent zal worden (lees: 300 pk) als de Leon Cupra facelift moet de toekomst uitwijzen!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...